Концертът на Бет Харт се отлага за 9 юли 2021

Култура 1 седмици преди Offnews - Култура 7

Заради ситуацията с COVID-19 в световен мащаб Европейският континент остава затворен за граждани, влизащи от САЩ. В същото време продължават да важат наложените рестрикции за концертните зали на закрито, което прави невъзможно провеждането на големи културни събития през есенния и зимния сезон.

Това наложи Бет Харт да отмени голямото си европейско турне, предвидено за тази есен в десетки градове на Германия, Чехия, Румъния, включително и концерта й в България на 19.10.2020г. Екипът на организатора BG Sound Stageте е положил всички усилия и е договорена нова дата за среща на българската публика с американската блус звезда.

Новата дата за концерта на Бет Харт в България е 9 юли 2021г., зала 1 на НДК. Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка. За онези от вас, които нямат възможност да посетят новата дата, билетът им ще бъде презаверен за друго събитие на BG Sound Stage на същата стойност и ще може да бъде използван до края на 2021 г. Презаверките/замяната ще могат да се правят в Ивентим по установен ред.

Подробности ще намерите в линка: http://www.bgsoundstage.com/#inf_corona

Прочетете повече на Offnews - Култура

Коментари

Зареждане...
Моля, въведете своето Име Моля, въведете своят E-Mail Моля, въведете Коментар Грешка